23 novembeeeer

solade med bästa ersson efter skolan idag :) innan hon solade sa hon: äh, de kommer nog inte synas nånting så mamma kommer nog inte märka något!
hahaha, tjejen blev skitbrun :D

annars har jag tränat idag som alla andra torsdagar. kul som fan :)
har man tur nu så får man kanske börja träna med damerna igen. och de ser jag verkligen fram emot!
sen efter tränigen gick jag till huset och hjälpte mamma städa ihop lite eftersom vi börjar med flytten imon.


ödet får bestämma
hoppas på 7-9 december.

annars blir de nog fest på lördag i järbo?
om jag orkar. men ska väl ta mig dit och vara lite trevlig iaf :)


21 november

nu är det inte långt kvar. på fredag går första flyttlasset och andra på lördag. och sen bor jag i sandviken :) är blandade känslor men det känns bra. kommer nog bli bättre när vi får in alla våra saker i huset också :)

.... saknaaaaaaaaaaaaaar dig!

nattinatti


=)

-

matchen mot alba var spännande. och den blev oavgjord :) 7 sekunder kvar och vi gör ett till mål, hur skönt som helst.
sen så gick jag hem och så åkte jag, mamma, ari, calle och krille & käkade pizza :) 
och nu ska jag dejta min kudde.
godnatt

saknar dig.


18 november

vid 20 över 9 väckte mamma mig idag. jag skulle åka med henne in till sandviken, eftersom att jag inte kommer in på något annat sätt till samlingen. så nu sitter jag här, helt ensam i huset. och de känns faktiskt ensamt, eftersom de är ganska stort :P haha.
vid halv 1 ska jag gå ner till bessemer, dags för alba match.

min spärr på telefon gick bort idag också, så nu kan jag ringa och skicka sms igen :D har varit utan telefon nu i säkert 2 veckor, och de känns inte bra :) men nu går de igen..

alltid :)


match

matchen gick ju inte så jättebra, för vi förlorade. men vi spelade sjukt bra i andra perioden, aldrig sett oss spela sådär bra nångång tror jag :) tråkigt bara att alla blir så negativa och klagar så fort de blir nånting i laget. men men. match imon igen, mot alba. blev vinst förra gången, så får se hur de går imon..

... vad händer ikväll då? blir nog ganska lugnt iallafall, är trött sen matchen.


HEHEH

klockan är 4 typ och jag har inte kommit i säng än. kommer nog vara ganska död på matchen imon, men får göra mitt bästa :) men nu ska jag iallafall gå och lägga mig i sängen och sova lite.
adjö

tack niclas för hjälpen! :)


17 november

idag hade man nationella prov i engelska. gick väl inge vidare, men kan ju alltid hoppas på ett G iallafall :) sen kom mamma & ari och hämtade mig vid skolan, så åkte vi hem till järbo och hämtade min lillebror.
sen tillbaka till sandviken till vårat hus som vi håller på att rusta upp :) mitt rum är finast, än så länge tycker jag ;) så min kväll har jag varit där bara. ganska skönt ändå!

... och nu blir de en dusch, sen sova. har match i gävle imorgon, samling 13.15! men måste åka med 11 bussen, järbo bussarna går ju inte alltför ofta till sandviken på lördagar. ska bli skönt att slippa att åka buss sen när vi flyttar, och de är faktiskt till nästa helg :)

får väl be om ursäkt för fredagens blogg, fick klagomål om att mitt språk inte var så bra. så nu har jag gjort det :)

GODNATT


fredag

de var du som frågade mig om vad du skulle göra för att jag skulle tro på dig.
jag sa, de är upp till dig.
vad gör du för att visa de då? inte ett jävla skit.

ska du ha en chans, måste du kämpa för de också.
annars kommer jag aldrig att lita på dig igen.



slutade tidigt i skolan idag, gick med johanna till bussen och sen gick jag själv upp till supersol och solade. missade bussen hem efter de, så gick omkring på stan och kikade lite i nån timme medans jag väntade på bussen! sen gick jag och satte mig vid busshållplatsen iallafall. kallt och jävligt, så kommer de fram en neger och berättade att hon sprungit till bussen. hon sa samma mening typ 200 gånger kanske..
nu sitter jag här, funderar på om jag ska städa lite. senare blir de antingen att åka till huset i sandviken eller umgås med evelina en stund.
om jag äns gör nått utav de, är så jävla irreterad så de finns inte.

RSS 2.0