27 september

modevisning snart, & jag är nervös som helvete.
efter modevisningen och det ska jag till järbo och kolla hur de går för pappa och min bil :)
kanske hälsar på hos marcus också om han har kommit hem än!


ladida, it goes around the world around, ladida



skitdag

denna dag började inte särskilt bra. hade körlektion imorse 7.30, när vaknade jag då? jo, 7.20. de var bara att kasta på sig de närmaste jag fick tag i och cykla ner till körskolan fort som faen. sen hem igen, hoppa in i duschen och klädde på mig lite bättre kläder och sen ner till intersport. stressig dag som fan. men hann iallafall till valbo en vända med mamma, köpte två tröjor och en sjal.

modevisning imon, så de blir tidig kväller idag. har ont i magen också och är på allmänt dåligt humör.
så lika bra att ge upp denna dag och hoppas att dagen imon blir bättre!

sov götttt


24 september

FAS C färdig, bara F och repetionerna kvar nu - det går sakta men säkert framåt :)
inte långt kvar nu inte!

imon ska jag jobba på intersport så de är nog dags för att sova nu så godnatt





.

spelade match i ockelbo idag mot åmot. efter den åkte jag till emma och lagade mat med henne och gabriella. och ja, sen färgade mamma håret på mig.

praktik imon, sova nu.

blir bara så less på allt, usch.


20 september

var till valbo imorse med mamma. köpte en grej som jag ska ha till mitt nya rum när vi flyttar. efter de köpte vi korv av emelie :) haha
sitter och väntar på skjuts till järbo, ska hämta min käre vän evelina, sen blir de tillbaka till sandviken direkt. får väl se vad vi hittar på. men de blir ingen sen kväll för mig, för jag ska spela match imon i åmot och har samling 10.30.

nu ska jag ringa marcus och kolla vad han gör.
ha en bra kväll

17 september

  • körlektion
  • skola
  • teorikurs
  • solat
  • umgåtts

de var min dag idag. imon är de skola igen som vanligt, det är träning och jag ska nog träffa marcus imon också :) & om jag hinner ska jag färga håret. och förhoppningsvis tränar jag med en ny klubba imon om allt går som jag tänkt.

godnattdå


one last breath

imorse hade jag körlektion kl 8.10. för tidigt för mig egenligen men jag kom upp i tid, körde min lektion och tog min räser till intersport. så idag har jag packat upp nya vinterjackor ur lådor och kartonger. så de blev till att galga jackor nästan hela dagen, men de var helt okej. frukansvärt ont i fötterna och ryggen bara.

nu ska jag duscha sen blir de film och sova.


haha

haha, jag säger då de.. fyfan va fegt!


on and on

ännu en utekväll som var rolig.
när jag kom hem och såg hur förjävla stökigt mitt rum var så fick jag nå ryck och börja städa de, så nu är de fint igen. 10 i 4 på morgon, yes!
godnatt


.....

alltid & förevigt, de vet du


ojojoj

fartfylld dag idag. hade praktik idag mellan 10 och 5, hem fort och käka sen iväg och sola lite. efter ett tag kom johanna och marcus hit en sväng, sen skjutsade dom mig till pappa. gjorde mig iordning där för tänkt fest, men tappa sugen totalt när jag var färdig. men åkte ändå dit eftersom de var thomas födelsedagsfest, var kul & träffa massa folk som man inte träffar alltför ofta. men hann inte vara där så länge eftersom f, s, a och r kom dit och drog med mig tillbaka till sandviken. de var längesen jag umgicks med dom så de var kul :)

ska hoppa ner i duschen nu och sen lägga mig i en säng som mamma bäddat rent i. de tackar man inte nej till!

det var de

nyss hemkommen från järbo. jag och marcus slipade lite på min bil, de blev dock inte så länge eftersom att de blev mörkt och thomas vela ha skjuts.
vid halv 10 så skjutsade pappa hem mig till sandviken igen. jag är så glad att jag fått bra kontakt med han igen, skulle inte klara mig så länge utan pappa en gång till.

ibland blir inte saker riktigt som man tänkt sig.


vilken jävla dag

fyfan vilken dag. började med att ja klev upp halv 6 imorse, duschade och gjorde mig färdig. så kom jag på att ja inte fått nå busskort från skolan för att kunna ta mig in till gävle. så ringde till pappa och vi bestämde att han skulle komma och hämta mig strax före 8. kvart över 8 hade fortfarande inte pappa kommit och han brukar alltid vara i tid. så jag ringde och frågade vart han var, och ja, han hade glömt bort mig och åkt till bollnäs på nå möte med jobbet. bra start på dagen?
så jag och pernilla trampade ner till skolan för att leta på någon lärare som kunde ge oss busskort, men icke. fanns inte en käft där, så vi gick och mötte upp evelina istället på komvux sen åkte brudarna hemåt. jag själv cyklade ner till intersport och beställde mina skor och sen drog ja iväg till körskolan. men, mitt upp i allt fick jag ett samtal som inte var alltför roligt. så de var nog mest de som förstörde min dag. klarade fas B iaf. 

sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så ska jag följa med en sväng till järbo. och eftersom att jag är förkyld än blir de ingen träning för mig idag heller, suger lite.

ne fyfan för denna dag, & än är den inte slut..


regn, regn, regn

usch vilket pissväder det är ute & kallt är det. känns att det inte alls är långt kvar till att man måste ta fram höstjackan. får se om jag tar fram den gamla, eller om jag köper mig en ny :)

var nyss och solade, var längesen så de behövdes! ska duscha lite nu sen blir de sängen direkt, skönt

ta inte ifrån mig detta


9 september

kvällen tillbringade jag med marcus, myste med hans lillasyster sen åkte vi ut och kikade lite. jag körde lite jag med, sladdade lite också fast det inte var meningen. och marcus, han såg rätt rädd ut men han skrattade iallafall :) haha

borstade nyss tänderna och ska ta och krypa ner under täcket nu.
godnatt

Allt jag behöver


möffins

vid 8 imorse kom malin och hämtade mig, så åkte vi till hammar och hade bollspel. men jag var inte med eftersom att jag är så förkyld. vid 9 skjutsade malin hem mig igen och jag tog mina körkortsböcker och promenerade ner till körskolan. pluggade lite teori, sen vid halv 1 gick jag till skolan och hade en lektion. efter den lektionen skjutsade jenna, hampe, pillan och johan hem mig :) fyfan vad jag längtar till jag får mitt körkort..

bakade muffins nyss, ska laga lite mat nu sen blir de järbo & marcus ;D



       


blogg

kul att man hade börjat göra om bloggen, och när jag väl är färdig så trycker jag på stilmallarna som redan finns så allt försvann de jag hade gjort. roligt, så de var bara att göra om alltihopa. så nu får de se ut såhär ett tag tills jag orkar göra om den.

!

de är inte lätt när de är svårt

namnlöst

kom hem ifrån körskolan för ett tag sen, klarade fas A idag.
har iallafall precis ätit, så nu sitter jag och väntar på att malin ska hämta mig så ska vi ta oss en tur in till valbo och kika lite, behöver lite nya kläder nu!
sen ska jag en sväng till järbo, umgås lite med marcus också :)

snaaaart så


3 september

idag klev jag upp vid 8, trött som fan cyklade jag till skolan och hade en lektion. sen cyklade jag hem igen, men var inte hemma länge för jag & mamma gäsade och hämtade morfar. efter de åkte vi in till mormor på sjukhuset och kollade hur hon mådde och så. vi fick en hel del positiva besked, så nu kan man känna sig lite lugnare, vilket känns mycket bra!

nu snart ska jag äta lite, efter de måste vi åka hemifrån en stund eftersom att de kommer folk som ska titta på vårat hus. så jag pallrar mig iväg ner till körskolan istället, ska ändå ha teorikurs idag så kan lika gärna sitta vid datorn där och plugga lite teori innan.

GRATTIS MALIN TILL KÖRKORTET!!!!


1 septemeber

praktik idag som alla andra måndagar, skulle gå tidigare eftersom jag hade massa ärenden som jag skulle göra med min mor, men eftersom att jag och lelle möblerade om bland skorna blev jag kvar.

fick även en ny telefon utav mamma idag :) en sony ericsson w706i.
de tackar vi för!


för övrigt så gick träningen bara skit idag, ingenting gick som jag vela. så jag klev av och satte mig på sidan, de är väl de sämsta man kan göra, men jag var så less så jag orkade inte.
hur som helst ska jag ner och duscha nu, sen ska jag sova. har min första körlektion imon, 10.35. får väl se hur de går!

saknarrrrrr


RSS 2.0