lördag

idag har jag legat och stekt vid poolen, härligthärligt.
senare på kvällen så kom malin hit, vi tog oss en cykeltur sen blev de film hemma hos henne :)

kom nyss hem så nu blir de sova eftersom att jag ska upp tidigt imon.
för imon åker jag till gotland 1 vecka :)

mmmmmmmmmm.


22 juli

jobb, sova, jobb, sova - så har mina senaste dagar sett ut. och jag börjar faktiskt lessna på de. det är så grymt tråkigt, för ibland finns de inte så mycket att göra mer än att vänta på posten. men får tänka på alla pengar jag kommer att få för de så står jag nog ut 3 dagar till :)

annars idag så har jag varit med johanna här hemma och badat i poolen lite som äntligen är färdig, sen var vi iväg till hedåsen en sväng & efter de var jag till järbo och lämnade min bilnyckel till marcus för han skulle koppla in ljud i bilen. blev kvar där längre än vad jag hade tänkt mig, men nu är allt snart klart. bara slipning kvar sen åker lacken på. längtar verkligen till körkortet nu!

& nu de blir sova igen för jag ska jobba imon också.
godnatt

jobb

imorse halv 6 klev jag upp för att åka till min första dag på jobbet på konecranes. de var en hel del post att sortera osvosv. låter ganska enkelt, men så fan heller. de är hur mycket mera saker som ska göras, men de är rätt roligt :) slutade runt 3 idag så de var skönt. tänkte att jag skulle ta de lugnt men så blev icke fallet, kom på att jag hade träning idag och eftersom att min förkylning börjar bli bättre nu så fick jag äntligen träna för mamma :)

och nu sitter jag här nyduschad och sliten efter träningen som fan. känns som att jag kommer ha en fin träningsverk imon.
godnatt


lördag

igår var jag med en massa folk, satt hemma hos emelie först. käkade lite sen gick vi över till kim och var där en stund. efter nån timme skulle dom ut på krogen, och eftersom jag inte är 18 än så slutade kvällen dock där :)

vaknade imorse rätt tidigt, följde med mamma, ari & bror till valbo en vända. sen åkte vi hem och grillade, och efter det kom malin hit :) såå vi tog cyklarna ner på stan, sen gratis glass på donken & sist av allt åkte vi och hyrde film. hyrde nån skit konstig, har nog aldrig sett nå sämre skit. haha, men de var trevligt som alltid med malin :)

 

photoshop, bruna ögon. höhö


gokart

ibland kan man ju fundera vad vissa tänker med, om de är med arslet eller om dom tänker överhuvudtaget.. menmen, de är inte jag som förlorar på de.


idag har jag varit till kilafors och åkt gokart med pappa & bror :) kanske inte inte världens bästa bana, riktig hjärnskakning. kände mig så ful när jag gäsade i dom där gokartsen från 1985 så jag satt och garva för mig själv samtidigt som jag sladdade i kurvorna. MEN, jag vann! ;)
efter att vi gäsat färdigt i den skumpiga banan så åkte vi till pappas kompis och fikade lite. var där en stund, sen vände vi hemåt igen. vi åkte min bil, så jag övningskörde hela vägen :)



one last breath

pappa ringde idag och vela ha hjälp med att göra biljetter i photoshop. och eftersom att jag tycker de är roligt att sitta och pyssla med de så vart det min uppgift att få görat :) även fast man kanske inte är så jätte bra, så är de bra kul. och såhär blev den att se ut :) så får hoppas att den duger.




idag har det inte hänt mycket. suttit och tittat på film i stort sett hela dagen, och de var riktigt skönt faktiskt. bäbis kom och hälsade på en sväng också, mycket trevligt :)

sovdags nu, godnatt!


slappdag

jag som skulle gå och lägga mig i skaplig tid idag. men så blev icke fallet, fick göra iordning isabelles blogg så hon blev nöjd med den, sen kom mamma in och sa att hon tyckte att jag kunde städa på rummet. tänkte att jag skulle kliva upp i skaplig tid och göra det imon istället.. men gjorde de nu istället så jag har de gjort, 02.50, yes.

igår var jag till västerås med grabbarna. de var väl helt okej, förutom att vi körde åt helvetes fel på vägen hem, så jag var inte hemma förrän vid 06.00 halvdöd och sliten med feber igen. somnade iallafall direkt när jag la mig under täcket och vaknade runt 2 tiden. käkade pizza, suttit vid datorn & pratat i telefon. de var min dag de

nu blir de sova iallafall,
GODNATT

sol sol sol

är sommaren äntligen tillbaka? :)

igår var jag till pappa i järbo en sväng. umgicks med marcus en stund också, åkte till hålldammen och kände på vattnet lite :) sen vid 9 blev jag tvungen till att akutfärga robins hår, eftersom att jag trodde bussen till sandviken gick 10 över, men de visade sig att bussen gick halv 10 och sen fick jag hämtning så jag hade inte behövt skynda mig sådär mycket. 
 
imorse vaknade jag av att mamma pussade mig på kinden och sa att det var frukost. så pallrade mig upp då och sen har jag suttit ute i solen och stekt lite & ätit jordgubbar!
senare ska jag till järbo en snabbis, om jag har tur så börjar jag och pappa göra iordning min bil också :)


sjuk

så sant som de var sagt. fetingförkylning blev de.
somnade vid 5 igår eftermiddag och vaknade av att mamma skulle till och väcka mig vid 11. hade lite feber och huvudvärk, hes som bara den, snorig och jävlig & sist men inte minst hosta. så jag bytte om och kröp ner under täcket och somnade igen. vaknade 11 imorse efter 16 timmars sömn, men förkylningen är inte så mycket bättre.. mamma ville att jag skulle sova lite mera så jag kanske kunde bli lite bättre, men jag vill inte sova ännu mer när jag sovit så pass mycket redan. så jag tänkte följa med mamma och handla lite saker till altanen och så, om jag orkar. men nu blir de iallafall en dusch!

ska man bli blond igen eller fortsätta vara brunett?


tisdag

denna dag har varit riktigt kass.
började med att jag gick och la mig igår ganska tidigt för att vara pigg till idag eftersom att jag hade min första dag på jobbet i hofors. menn, kunde inte sova såklart så somnade inte förrän vid 3. helt död imorse men klarade dagen rätt bra ändå.
förutom att jag har ont i halsen, är hes som fan, snorar och hostar..

så ser ut som att det blir film och sova resten av timmarna som är kvar av dagen. är helt slut i kroppen, antar att jag är på väg att få nån fetingförkylning.



....

i really miss you


RSS 2.0